Prema skorasnjim Lotovim proracunima na istoku zivi najvise ljudi .Pocevsi od Kine! Zakon kaze da kinezi vise nece moci da imaju toliko dece!
Zakon za Kineze ce odobriti Lot u petak 16.5.1979 u 11 h ispred SKUPSTINE
Sa vama uvek redakcija the world of Europe
Kako su Kinezi reagovali
U subotu posle donosenja zakona ispitana je zena koja ima cetvoro dece i ispitana su njena deca:
-‘’Dobar dan gospodjo Kacuki Jamada!Sta vi mislite o novom zakonu?
-‘’Uzas!Sta da mislim?JA hocu jos dece!Ma preselicu se!Tako cu moci da imam mnogo vise dece!
-‘’A sta vi mislite o tome?Prvo Kjao Jamada;
-‘’Ma dosadno kada Kleo I Pina krenu u skolu jedino ce oni imati bracu I sestre!
-‘’Sta ti mislis Kleo?A ti Pina?Jamaca je jos mali.
-“Pa ja cu isto da se preselim,kao I Pina!
To je bio jedan intervju. Vise o tome na Vestima u 15 h
Zakon o Kinezima proizveo STRAJK
Pobunjeni Kinezi strajkuju TRUDNOCOM.Juce su se Kinezi nasli I pravili bebe!Neki Kinezi su prihvatili,ali imaju pravo na prvo dete!600 Kineza se vec preselilo!U Rusiju,Japan…
Sta ce biti sa rodjenom decom?Pitan Lot :
-Ako se rode blizanci,trojke i tako dalje nista strasno,ali je zabranjeno da jedno dete rode kasnije !To bi bilo kaznjeno time sto…Ovaj,JOS NISAM RAZMISLJAO!
Neki Kinezi su pljacku izazvali jer su svi bili obuzeti strajkom!Nije nista vredno ukradeno,ali ipak treba uhvatititi te ljude!
To je bilo sve od Lota!
the world of Europe sa vama uvek
Dnevna anketa:
Da li glasate da se zakon ponisti? Rezultati iz prosle ankete:Da li mislite da Lot laze?
DA
NE
Posaljite vas odgovor na
6565(30din+pdv)
Svet:
Izmisljen novi komjuter: Disko postao popularan!
Bil Gejts osmislio to cudo!
Komjuter koji se moze prenositi
I nema nikakvih kablova!
Cena se jos ne zna
Zabava
Vic dana:
Sta je pustinja?
Depilirana prasuma.
Izmisljena pegla na struju
uskoro se organizuju predsednicki izbori!Vise o tome u drugom broju kineskog zurnala.
cena 30 dinara