| hahahahaha | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Marley Admin
Broj poruka : 359 Points : 515 Datum upisa : 04.03.2009 Lokacija : nbgd Titula na forumu : Najveci ovozavalac pasa na 4rumu
| Naslov: Re: hahahahaha Čet Jun 25, 2009 3:09 pm | |
| Пењали се на Монт Еверест човек који муца и човек који не муца. На пола пута до врха почне да муца:
* Ш ш ш ш ш ш ш ш ш...
Прекине га други и каже:
* Рећи ћеш ми кад стигнемо горе.
Стигли они кад овај опет почне муцати и каже:
* Ш ш ш шатор смо заборавили.
И они крену доле. Опет стигли на пола пута кад опет поцне муцати:
* Ш ш ш ш ш ш ш...
Прекине га опет други и каже:
* Рећи ћеш ми кад сиђемо.
Стигли они и опет овај почне муцати и каже:
* Ш ш ш ш шалио сам се. | |
|
| |
Marley Admin
Broj poruka : 359 Points : 515 Datum upisa : 04.03.2009 Lokacija : nbgd Titula na forumu : Najveci ovozavalac pasa na 4rumu
| Naslov: Re: hahahahaha Čet Jun 25, 2009 3:10 pm | |
| Пита жена:
* Мужу, срце, да л' ме волиш?
* Наравно да те волим, волим туђе жене, камоли тебе? | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Čet Jun 25, 2009 3:10 pm | |
| Ишли баба и дете улицом. Дете види лизалицу на поду и рече:
* Баба, баба, да ли смем да узмем лизалицу?
* Но, но, ништа се не узима са пода.
Наставе они даље. Потом дечак види сладолед на поду и рече:
* Баба, баба, да ли смем да узмем сладолед.
* Но, но, ништа се не узима са пода.
Наставе они даље. Онда се баба саплете на камен и падне.
* Помози ми, сине, да устанем.
* Но, но, ништа се не узима са пода | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Čet Jun 25, 2009 3:13 pm | |
| Жали се човек лекару:
* Докторе, кад год се ујутру пробудим, првих пола сата се лоше осећам.
* Навиј будилник пола сата касније. | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Čet Jun 25, 2009 3:15 pm | |
| Разговарају двојица:
* Где си се ти родио?
* У болници.
* А што тамо, шта ти је било? | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:40 pm | |
| Lezi Mujo u bolnici sav u zavojima... Pored njega sedi Fata. I glasom punim bola zapita Mujo -"Fato jesi li tu?" -"Naravno Mujo..." -"E Fato secas li se kad sam se ono jednom tesko obrukao i propao?" -"Secam se Mujo..." -"Svi su mi se smejali, samo si ti ostala uz mene!" -"Pa naravno Mujo! Ti si mi muz i ja te volim!" -"A secas li se kad sam drugi put bas skroz propao? Svi su mi se smejali i izbegavali me, jedino si ti ostala uz mene!" -"Pa naravno Mujo! Ti si mi muz i ja te volim najvise na svetu!" -"A evo i sad sam doziveo nesrecu i svi su me napustili, samo si ti uz mene." -"Ja cu uvek biti uz tebe Mujo!" -"Znas sta ja kontam Fato?" -"Sta Mujo?" -"Ti si meni Fato malerozna!" | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:41 pm | |
| шта чивава пева кад се напије? - ја сам мала питбул теријер! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:42 pm | |
| Četiri prijatelja se nakon dugo vremena ponovo sretnu na nekom prijemu. Nakon nekoliko pića, jedan ode do WC-a, dok ostala trojica krenu priču o svojim sinovima.
- “Moj sin je moj ponos i dika”, reče prvi. - “Počeo je raditi za uspešnu kompaniju kao niski činovnik. Studirao je ekonomiju i menadžment, lagano se probijao, da bi na kraju postao predsednik kompanije. Toliko se obogatio da je pre par dana kupio najboljem prijatelju novi mercedes za rođendan.”
- “To je sjajno!”, odgovori drugi, “I moj sin je moj najveći ponos. On se zaposlio u avio-kompaniji, pa je, usput, položio i za pilota. Kasnije je postao partner u kompaniji, a sada je i većinski vlasnik. Pre dva dana je svom najboljem prijatelju kupio avion za rođendan!”
- “Pa to je fenomenalno!” kaže treći, “I ja sam u životu najponosniji na svog sina. Moj je završio fakultet, i osnovao svoju građevinsku firmu.. Pre nedelju dana je i on dao lep poklon svom najboljem prijatelju – kuću od 300 kvadrata!”
Dok su međusobno čestitali na uspesima svoje djece, vraća se četvrti iz WC-a i zapita zbog čega ovi čestitaju jedan drugom. Ovi mu objasniše i pitaše ga šta njegov sin radi.
- “Moj sin je gej i zarađuje kao striper u noćnom klubu”, odgovori ovaj.
- “Kakva šteta… Kakva sramota… Kakvo razočarenje…”, rekoše ostali.
- “Nisam ja razočaran ni osramoćen.”, odgovori ovaj, “Moj je i volim ga kakav god da je. A i ne ide mu loše. Pre par dana mu je bio rođendan i dobio je novi mercedes, avion i ogromnu kuću od trojice svojih momaka.” __________________ | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:43 pm | |
| Ulazi sredovecna gospodja u restoran, seda za sto i pita konobara Hasu:
Možete li da ukljucite klimu, jako je toplo. Može nema problema, rece Haso.
Nakon 15 minuta gošca ponovo pozove konobara i upita ga: Možete li da
iskljucite klimu jako je hladno.
Može nema problema, odgovori Haso.
Nakon pola sata gošca ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put
ukljuci klimu jer je jako toplo, na šta Haso odgovori da nema
problema.
Sve to posmatra Suljo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga: Zašto te ova žena zeza stalno, te ukljuci te iskljuci klimu.
Haso: ma zezam ja nju, mi uopšte i nemamo klimu!!! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:45 pm | |
| Ulazi sredovecna gospodja u restoran, seda za sto i pita konobara Hasu:
Možete li da ukljucite klimu, jako je toplo. Može nema problema, rece Haso.
Nakon 15 minuta gošca ponovo pozove konobara i upita ga: Možete li da
iskljucite klimu jako je hladno.
Može nema problema, odgovori Haso.
Nakon pola sata gošca ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put
ukljuci klimu jer je jako toplo, na šta Haso odgovori da nema
problema.
Sve to posmatra Suljo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga: Zašto te ova žena zeza stalno, te ukljuci te iskljuci klimu.
Haso: ma zezam ja nju, mi uopšte i nemamo klimu!!! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:45 pm | |
| Pita učiteljica decu: - "Znate li deco da se u našoj zemlji mesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika?" Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: - "Šta ti nije jasno, Perice?" - "Pa, nije mi jasno što po glavi? | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:46 pm | |
| Plavusa ce: "Hocete da vam zapakujemo ili upakujemo"? | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:48 pm | |
| Hodaju ulicom veštica, deda Mraz, pametna plavuša i glupa plavuša. Naiđu na 1000 evra na cesti. Pitanje je ko će uzeti novac i zašto?
Glupa plavuša, zato što ostali likovi ne postoje! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:49 pm | |
| Došao Ciga kod doktora kad ono na vratima piše: - prvi pregled 100 evra, drugi pregled 50 evra. Uđe ciga u ordinaciju. Kaže doktor: - "Dobar dan." A Ciga: - "Dobar dan doktore, EVO MENE OPET | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:51 pm | |
| HASO DOLAZI POMALOG MUJICU U OBDANISTE DOSO SAM PO MUJUCU DOBRO ALI KOG MUJICU?IMAMO IH 4 MA DAJTE BILO KOG I OVAKO CU GA SUTRA OPET VRATITI | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:51 pm | |
| Kaže jedna mačka drugoj: • Danas će sigurno da me snađe neki maler. • Kako znaš? • Ma jutros mi jedan crnac prešao put. | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:52 pm | |
| kod plavuse u stanu izbio pozar
izbezumljena, zove vatrogasce
javlja joj se dispecer: "Izvolite."
"Upomoc!!! Kod mene je izbio pozar!!!"
"U redu, dolazimo odmah, samo nam objasnite kako da dodjemo do Vas..."
"Kako?? Pa onim velikim crvenim kamionom...." | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:53 pm | |
| Šta kaže Švarceneger kad završi sa ručkom:
Astal da blista bejbe!!!!! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:54 pm | |
| Bila dva vojnika u rovu. Odjednom pade granata usred rova. Ovom jednom otkine nogu, a drugom donju vilicu. Ovaj bez noge kaže ovome bez donje vilice: - Šta si zino, zamalo ne poginusmo?! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:55 pm | |
| Kaže jedna plavuša drugoj: - Znaš li da je izašao PlayStation 3? - A joj, ja nisam gledala ni prva dva. | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:56 pm | |
| Lep sončen dan, Ljubljana, ženski glas se širi čez dvorišče....
"Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!" | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:57 pm | |
| Pozvao Pirocanac goste na slavu... Za vreme rucka, pita ga zena: • ''Muzu, kad ce pile?'' • ''Sacekaj, zeno, gosti jos meze'' Posle nekog vremena, zena opet pita: • ''Muzu, kad ce pile?'' • ''Posto su sve pojeli, donesi pile..''
Zena skloni sve sa stola... i donese pile, da iskljuca mrvice sa stola! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:57 pm | |
| Sta radiš po celi dan u gradu? - upita otac kćer. Tražim muža. Ma pusti muževe potraži ti kćeri moja, nekog neoženjenog! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:58 pm | |
| Perica ponosno saopštava majci : - Znam na engleskom da kažem 'dobar dan', ' molim' i 'hvala'!
- Ma nemoj! Do danas to nisi znao da kažeš ni na srpskom!!! | |
|
| |
Marley Admin
| Naslov: Re: hahahahaha Pet Okt 09, 2009 2:59 pm | |
| Otvorili Mujo i Haso liječničku ordinaciju u Švicarskoj. Dobro im krenulo, pacijenti počeli sve češće dolaziti, a onda napuštati švicarske klinike i dolaziti u Mujinu i Hasinu. Vidjeli to Švicarci, pa odluče poslati svog lječnika kao pacijenta da izvidi u čemu je tajna njihovog uspjeha. Ulazi lječnik u ordinaciju i obrati se Muji: - "Imam problema s osjetom mirisa." - "Haso! Lijek broj 5!", vikne Mujo. Donese Haso kantu govana i stavi je Švicarcu pod nos. - "Auuu, smrdi!", vikne ovaj. Kaže Mujo Hasi: - "Piši: izliječen! Kako je vrijeme prolazilo, ne ostane Švicarcima niti jedan pacijent. Opet pošalju oni istog lječnika da vidi što se događa, samo ovaj put s drugom izlikom. Dolazi liječnik kod Muje i kaže: - "Nedavno sam imao nesreću, izgubio sam pamćenje, ničega se ne sjećam." Viknu Mujo: - "Haso! Lijek broj 5!" - "Ne!", ote se Švicarcu. Mujo viknu: - "Haso, piši: izliječen!" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: hahahahaha | |
| |
|
| |
| hahahahaha | |
|